Gezond eten op je werk

Gezond bedrijfsuitje

 

Zijn jullie bezig met de vitaliteit en het energie niveau van de medewerkers? Is duurzame inzetbaarheid een belangrijk thema in het bedrijf? Medewerkers presteren beter als zij fit en vrolijk zijn. Bovendien is het ziekteverzuim lager. Maar hoe bereik je dat en doe je dat op een positieve, vrolijke manier? Te beginnen door lekker en gezond te eten op het werk. Wij maken het zo leuk dat het gewoon een gezond bedrijfsuitje wordt! 

 

 

Mama Mascha heeft een aantal leuke mogelijkheden die ook goed met elkaar combineren. Al onze gezonde workshops zijn maatwerk en worden naar jouw wensen samengesteld. De genoemde opties en prijzen zijn dan ook richtlijnen. 

 

Gezonde Kookworkshops uit Arbeidsvitaminen

Wie kan er tegenwoordig nog snel, vers en gezond koken? Veel mensen zijn het verleerd. Wij geven gezonde kookworkshops met recepten uit ons boek 'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk'. Kijk voor voorbeelden van recepten op http://gezond-eten

Je kunt kiezen uit een gezonde kookworkshop in de Foodtruck of met Mama Mascha's Mobieltje. Daarnaast is een gezonde kookworkshop in eigen bedrijfsrestaurant of kantine natuurlijk ook mogelijk.

De workshop duurt inclusief koken en eten ongeveer 2 uur. Het is echt een gezond bedrijfsuitje waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd! 

Prijs: Een kookworkshop van een 3 gangen menu kost 40,- euro p.p. excl. 6% BTW met een minimum van 800,- euro.

 

 

Workshop 'Kennis van gezonde voeding'

De workshop 'Kennis van gezonde voeding' is een mooie aanvulling op de gezonde kookworkshop. We gaan hierbij in op de belangrijkste fabels en feiten over gezonde voeding en geven tips over gezond eten op je werk. Samen met jou bepalen we de vorm waarin we de workshop gieten. Dat kan in de vorm van een interactieve presentatie, een luchtige quiz of een zelfscan. Bij de zelfscan gaan we wat dieper in op de individuele drijfveren en belemmeringen bij het veranderen van gedrag. 

De workshop duurt ongeveer 60 minuten.

Prijs: 12,50 per persoon met een minimum van 250,- euro excl. 21% BTW.

 

 

Gezonde catering

Nog niet helemaal toe aan een kookworkshop? We bieden ook gezonde catering uit ons kookboek 'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk'. We bereiden de gerechten voor in onze eigen keuken en rijden naar je toe. We maken de gerechten af in de truck of aan Mama Mascha's mobieltje. Prijs en locatie zijn in overleg.

 

 

Begeleiding gediplomeerd diëtiste op de werkvloer

Wil je blijvend effect en een langere begeleiding voor je medewerkers? Overleg dan met ons over de mogelijkheden van een gediplomeerd en ervaren diëtiste bij jullie op de werkvloer. Dat kan in individuele of in groepsvorm. We starten met face tot face contact, maar maken ook gebruik van online modules. Deze aanpak is innovatief en geeft deskundig advies op de werkvloer. De kosten kan het bedrijf volledig voor zijn rekening nemen, maar kan ook als service worden aangeboden, waarbij de medewerkers zelf betalen of declareren bij hun zorgverzekeraar.

 

 

Leiderschap, persoonlijke effectiviteit en teambuilding

Op zoek naar een leiderschapstraining of persoonlijke effectiviteitstraining voor uw MT of een team in uw bedrijf? Wij werken samen met zeer ervaren coaches en trainers. Een goede module vitaliteit, zowel mentaal als fysiek (bewegen en voeding) is een essentieel onderdeel van een dergelijke training. Mama Mascha heeft jarenlang zelf leiding gegeven en heeft veel ervaring op dit gebied. Op basis van jouw wensen maken we een maatwerkmodule. We letten hierbij niet alleen op lekker en gezond, maar kunnen ook samenwerking, teambuilding en communicatie elementen in de workshops verwerken.

 

 

Fit Festival

Wil je iets aan vitaliteit doen, maar is voeding alleen niet genoeg? Wij werken samen met een aantal collega's op het gebied van bewegen en mentale fitheid. Je kunt bij ons een 'carrousel' boeken van 3 workshops: een gezonde voedingsworkshop, een bewegingsworkshop en een workshop mentale fitheid. Het Fit Festival neemt een dagdeel in beslag. De medewerkers kiezen 2 workshops en we eindigen met lekkere gezonde hapjes. Er kunnen maximaal 50 mensen tegelijk deelnemen. Jullie regelen de deelnemers en wij regelen de rest! (opgeven via website, locatie, logistiek etc.) De prijs is 90,- euro per deelnemer excl. BTW met een minimum van 2700,- euro (30 deelnemers).

 

 

Analyse en gezond maken assortiment bedrijfsrestaurant

Hebben jullie een bedrijfsrestaurant in eigen beheer? Met te veel gehaktballen en te weinig salades? Wij maken eerst een analyse van het assortiment op basis van de normen van het Voedingscentrum voor het gezonde bedrijfsrestaurant. UIteraard houden we hierbij rekening met jullie wensen. Daarna brengen we advies uit en geven tips en ideeën over mogelijke verbeteringen. Tot slot voeren we de verbeteringen samen door en is Mama Mascha aanwezig bij de eerste dagen dat we de nieuwe receptuur presenteren in het gezonde vernieuwde bedrijfsrestaurant.

Prijs: op aanvraag, naar gelang de wensen.

 

 

Arbeidsvitaminen en cadeaupakketten

Het kookboek 'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk' zit bomvol met tips en recepten over gezond eten op je werk. Een leuk cadeau voor medewerkers. We maken ook graag een lekker en gezond cadeaupakket of gezond kerstpakket met ingrediënten uit het boek. Het kookboek is te koop voor 17,50 via de webshop van onze uitgever. http://www.nozelheden.nl of via http://www.bol.com

Neem voor grotere aantallen contact op met Mama Mascha voor een maatwerk prijs.

 

 

 

NB: Wij werken graag in het hele land. Buiten Friesland worden er wel reiskosten berekend van 0,50 cent per kilometer (ex BTW).