Nieuws

Foodtruck Mama Mascha

Healthy Sup & Food Night

4-6-2017

Samen met Tineke Merkus van Supskool Leeuwarden organiseer ik de Healthy Sup & Food Night op 30 juni a.s. 


Als oud bankiers en collega’s zijn wij beiden na een mooie bankcarrière het ondernemerschap ingestapt. Na jarenlang advies te hebben gegeven aan ondernemers zijn we nu ook zelf ervaringsdeskundigen. En dat bevalt ons uitstekend! We hebben voor deze speciale avond in juni de handen ineengeslagen en bieden een gezellig, sportief en gezond evenement aan: De Healthy Friday Night Sup & Food.

We starten om 19.00 uur met een gezellige SUP Tour door de binnenstad van Leeuwarden en de Volgboot met muziek vaart met ons mee.

Na het suppen staan er een paar lekkere gezonde hapjes klaar om ons weer op kracht te brengen en de verbranding gaande te houden.
We gaan lekker chillen op onze billen en luisteren naar Mascha die een workshop gezonde voeding gaat geven. We gaan het dit keer niet gewoon hebben over de Schijf van Vijf, maar over alle verschillende soorten voedingsleer. Van ‘doe maar gewoon 250 gram groente’ tot Orthomoleculair en Ayurveda en de natuurvoedingsleer. Alle pluspunten en feiten komen voorbij zonder oordeel. Je kan na afloop zelf bepalen wat nu eigenlijk het beste bij je past. We eindigen met een korte quiz en de winnaar wint mijn kookboek Arbeidsvitaminen. Alle reden dus om je nu alvast in te schrijven. 

Tot 30 juni!

Inschrijven kan via http://www.supskoolleeuwarden.nl/inschrijven-friday-night-sup/

groetjes!
Mascha Perquin
Foodtruck Mama Mascha
en
Tineke Merkus
SUP Skool Leeuwarden

Meer nieuws