Nieuws

Heerlijke Italiaanse zomer lunch in onze tuin

Heerlijke Italiaanse zomer lunch in onze tuin

15-6-2017

UITNODIGING GEARTIME PRANZA

GearTime* nodigt u van harte uit op onze Pranza: Een verrukkelijke, lange Italiaanse lunch die wordt verzorgd door MamaMascha in de prachtige tuin van Mascha Perquin zelf. 
Gedurende deze middag zullen we dynamisch te werk gaan met de kennis en ervaringen van de aanwezige sprekers. Er zal actiegericht bekeken worden wat je zelf mee kunt nemen naar je eigen organisatie.
Per tafel stuurt een 'tafelhoofd’, op een ontspannen en gezellige manier, de uitwisseling van ideeën van het Pranza-gezelschap.
Lees verder voor een korte introductie van de aanwezige sprekers.

Meer nieuws

App Lekker Werk nu ook te koop via Mama Mascha
App Lekker Werk nu ook te koop via Mama Mascha
3-4-2018
De prachtige app die ons zusjesbedrijf LekkerWerk heeft gemaakt is nu ook te bestellen voor particulieren. Deze app zit boordevol recepten en praktische dagmenu's met boodschappenlijsten. Wil je gezonder gaan eten of afvallen? Dan is deze app echt wat voor jou. Bij aanschaf ontvang je bovendien een half uur gratis persoonlijk advies van onze diëtiste Marije. Dit kan gewoon via de app.Handig hè? Wat zit er in de app? -Héél veel lekkere gezonde recepten vor alle eetmomenten van de dag. -Weekmenu's met iedere daglekkere gevarieerde maaltijden van ontbijt tot diner. -Blogs metfeiten en fabels over gezonde voeding. -Contactmogelijkheid met onze diëtiste voor een persoonlijk voedingsplan enweekmenu. Kortom, stop met diëten en begin met lekker en gezond eten. Wij geven niet alleen advies maar gaan een stap verder en werken het voor je uit met echt praktische tips en recepten. Wil jij ook nooit meer verdwaasd om je heen kijken in de supermarkt en denken: "zucht, wat moet ik nu weer eten?" Wacht niet langer en bestel dan nu de app. De app kost 39,95 per jaar en dat is inclusief een half uur gratis advies van de diëtiste. Je kunt de app bestellen door ons via de contactpagina van deze website een berichtje te sturen. Jeontvangt daneen activatiecode en defactuur.http://www.foodtruckmamamascha.nl/contact Je abonnement wordt bovendien alleen verlengd na jouw expliciete goedkeuring. Je zit dus niet jarnelang aan vast. Alvast heel veel eetplezier gewenst!