Mama Mascha app

 

Met een beetje gezond boerenverstand weet je natuurlijk heus wel dat gezonder eten betekent dat je vers kookt zonder pakjes en zakjes en dat je meer groente zou kunnen eten. 

Lijnen werkt niet, het enige dat helpt is je leefstijl een beetje veranderen. 

Maar ja, hoe dan? Met een paar succesrecepten kom je de week wel door en de boekhandels liggen vol met prachtige kookboeken.

En toch, het is altijd weer lastig om te bedenken wat je vanavond gaat eten. 

Kijk, daar hebben wij wat op bedacht: Een prachtige app met hééél veel lekkere recepten, maar ook weekmenu's zodat de inspiratie voor het oprapen ligt. Als je de weekmenu's volgt krijg je dagelijks 350 gram groente binnen, eet je meer peulvruchten, noten en vis en wat minder vlees. Al onze recepten zijn lekker, makkelijk en zonder ingewikkelde ingrediënten. Dus alles wat je nodig hebt eigenlijk! 

We hebben ook rekening gehouden met mensen die vegetarisch of glutenvrij eten.

 

Daarnaast kun je in de app blogs vinden met interessante tips, boodschappenlijstjes maken van je recepten en kun je chatten met onze diëtiste Jenny de Jong. Het eerste half uur advies van Jenny is gratis. 

En...je telefoon heb je toch meestal bij je, dus je online voedingscoach gaat overal mee naar toe. Je boodschappenlijst staat ook in je app, dus echt handig in de supermarkt. 

De app kost 39,- euro per jaar. Dat is 75 cent per week! 

 

Binnenkort kun je hier met Ideal betalen, maar nu werken we nog met facturen. Stuur een mail naar info@foodtruckmamamascha.nl en je ontvangt van ons de inlogcodes voor de app. Dan kun jij beginnen aan een gezonder en fitter leven!

 

Neem hieronder een inkijkje in de app: