Gezonde kookworkshops

 

Foodtruck Mama Mascha geeft gezonde voedings- en kookworkshops afgestemd op de doelgroep en jullie wensen. Naast gezonde kookworkshops geven we ook 'theorie' workshops over gezonde voeding. Een combinatie van een theorie- en een gezonde kookworkshop is natuurlijk het allerleukst.

 

Boek bijvoorbeeld één van de volgende workshops

-Workshop smoothies maken (ook geschikt tijdens evenementen)

-Workshop pimp je wrap of boterham (ook geschikt tijdens evenementen)

-Workshop maak je eigen lunch met soep, hartige taart en salades

-Workshop maak je eigen avondeten met 250 gram groente

 

 

Je kunt een workshop boeken met een groep collega's, vrienden of scholieren. Je kunt de foodtruck ook inhuren voor een evenement waar je gezonde voeding op de kaart wil zetten. 

Neem hier contact op: https://www.foodtruckmamamascha.nl/contact

De workshops worden gegeven op een door jullie uitgezochte locatie met of zonder de foodtruck. 

 

Vanaf half oktober 2019 gaat onze eigen gloednieuwe kookstudio in Leeuwarden open. Dan gaan we ook workshops op open inschrijving geven.

 

Het bereiken van onze missie gaat het beste als we 'verleiden' in plaats van 'opleiden'. We werken dus op basis van interactie (zelf aan de slag in de keuken!) en altijd met behulp van onze smaakpapillen en vrolijkheid. Onze kookstijl en kennis is voor iedereen toegankelijk en beslist niet ingewikkeld.

We wijzen niet met het vingertje, vermoeien niet met ingewikkelde voedingskennis, maar willen vooral graag verantwoord genieten. We geven veel praktische tips en inspiratie zodat je zelf thuis ook gezond kunt koken. Op deze manier verspreiden wij ons gezonde virus.