Over ons

 

Missie

De missie van Foodtruck Mama Mascha is om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken over gezond, eenvoudig en lekker eten.

 

Visie

Het bereiken van deze missie gaat het beste als we 'verleiden' in plaats van 'opleiden'. We werken dus op basis van interactie en altijd met behulp van onze smaakpapillen en vrolijkheid. Onze kookstijl en kennis is voor iedereen toegankelijk en beslist niet ingewikkeld.

We wijzen niet met het vingertje, vermoeien niet met allerlei ingewikkelde voedingskennis, maar willen vooral graag verantwoord genieten. Op deze manier verspreiden wij ons positieve virus en proberen we zoveel mogelijk mensen enthousiast te krijgen.

 

Slogan

Lekker genieten van gezond eten!

 

Over Mama Mascha

Mama Mascha is geboren in 1971 en getogen in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Na haar rechtenstudie in Leiden is ze gaan werken bij ABN AMRO en later bij Deutsche Bank. Daar heeft zij verschillende leidinggevende functies gehad. In 2001 verhuisde zij met haar man naar Friesland. In 2003 en 2006 werd zij mama van 2 prachtige dochters: Charlotte en Isabelle.

Als werkende moeder met een full time baan vond zij het een uitdaging om 's avonds een lekkere, gezonde en redelijk snelle maaltijd op tafel te zetten Bovendien vond (en vindt!) zij het extra spannend om haar kinderen groente en fruit te leren eten. Veel ouders zullen dit herkennen. Door te kiezen voor eenvoudige, smaakvolle, biologische maaltijden probeert zij dit te bereiken.

In haar vrije tijd kookte zij al regelmatig met haar dochters. Uit de tuin van de pastorie komen mooie producten, die samen met de kinderen worden geoogst en verwerkt.

In 2011 heeft zij haar functie als Regiodirecteur Friesland van Deutsche Bank opgezegd en is voor zichzelf begonnen.

"ik adviseerde regelmatig klanten uit het Midden- en Kleinbedrijf en dat inspireerde mij ook om voor mezelf te willen beginnen. Met Foodtruck Mama Mascha kan ik mijn hobby en werk combineren. Ik geniet hier enorm van".

Mascha heeft meerdere bestuursfuncties naast haar werk o.a. voor VNO NCW Friesland, Doe Fonds Fryslan, Ondernemersprijs De Het en dorpsbelang Hilaard.

 

Naast oprichter Mascha is Jenny de Jong werkzaam als onze eigen diëtiste. Zij helpt en begeleidt de medewerkers van onze zakelijke klanten met uitstekend voedings- en dieetadvies. Jenny is enthousiast sporter en hobbykok.